יום שני

קצת נעלבתי מדוקטור ירמי שאמר שאין לי מושג, אבל מכיוון שהוא דוקטור אני חייב להתייחס,
אז להלן דבריו ללא ההקנטות:
זו אינה פטריה ולכן לא צריך להבהל. זו תערובת של חיידקים פרוביוטיים טיבעיים הגדלים בסימביוזה עם שמרים הגורמים לתסיסה של סוכר החלב הנקרא לקטוז. תוצרי התסיסה נחשבים על פי הפירסומים כמחוללי ניסים ונפלאות לגבי הפרעות פיזיולוגיות שונות כגון סכרת, לחץ דם, כולסטרול, מערכת הנשימה, מערכת העיכול ועוד.
מי שקיבל את המוצר הזה יערבב אותו עם חלב מפוסטר ויחמם לטמפרוטורות שבין 22 ל-24 מעלות צלזיוס(כדאי להצטייד בטרמומטר). כעבור 24 שעות המוצר חמוץ וראוי לצריכה. יש לסנן את המוצר במסננת פלסטית ואת הגרגירים שנאספו במסננת להעביר לכלי נקי חדש , להוסיף חלב לחמם כמו שהסברתי וחוזר חלילה. לאלו המתחילים יש להתחיל בכמויות קטנות של 2 כפות בבוקר ו-2 כפות בערב ולהגדיל באופן הדרגתי עד שמערכת העיכול מסתגלת. בהתחלה יש פעילות מעיים מוגברת וזה אמור להפסק. אחרי שלושה שבועות לבצע הפסקה בת שבוע ולהתחיל מחדש.
מי שרוצה להגיב ויקבל תשובה FTE@4bezeqint.net
חשוב לעבוד נקי
בברכה
ד"ר ירמי יצחקי

2 תגובות:

  1. שלום,
    אני בתחילת ההריון,ואני נוהגת להשתמש בפטריה היוגית בבוקר עם יוגורט,אנני מרתיחה ל22 מעלות אלא משאירה את הפטריה לאחר ששטפתי אותה מהיום הקודם עם חלב עד ליום למחרת.
    1.האם שיטה זו נכונה?
    2.האם זה מותר בתקופת ההריון?
    אשמח לתשובתך.רויטל.

    השבמחק
  2. שלום רציתי לשאול באיזה סוגי חלב ניתן להשתמש?
    מה הם החסרונות של הפיטריה ? האם יש תופעות לבאי?
    והאם יש מחקרים בנוסה והיחן ניתן ליקרוא אותם? אסמך לקבל תשובה תודה נחמה

    השבמחק

אנא שתף אותנו בדעתך, שאל שאלות או ספק לנו מידע